an69 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Dziękuję dziewczynki, warto się wybrać, szczególnie jeśli lubi się spokój no i ładne widoki. Dorunia-piesek w torbie owszem ale wkleiło mi się zdjęcie sąsiadki, która z nami była ( ostatnim razem byliśmy w 17 osób ), ja to ta " skacząca " po kamieniach. Ina - pomyliłaś się , ale dlaczego, nie rozumiem kochana.Nad Soliną też zawsze troszkę jesteśmy, na długi wekend w maju wyporzyczyliśmy na 3 dni żaglówkę, no i pływaliśmy turami, po kilka osób. Było naprawdę nieziemsko, pływasz, wokół góry. ..Inne smaczki,placki po bieszczadzku są nie do przejedzenia. Czekam na wasze zdjęcia, zawsze można podpowiedzieć, że gdzieś jest bardzo ładnie,że warto zobaczyć ten czy tamten zakątek. Pozdrawiam Ania Cytuj
zuziorek Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Śliczne miejsca pokazujecie. Ja mam gości i choć pogoda nie sprzyja plazowaniu to objezdzamy sobie okolice. Na zdjęciu kaszubskie oko - wieża widokowa, wjazd windą. Znajduje sie obok zbiornika retencyjnego nad j. żarnowieckim. Kto pamięta w Żarnowcu miała powstać elektrownia atomowa. Teraz jest elektrownia szcztowo-pompowa. Fajnie zagospodarowane miejsce, śliczne widoki Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Aniu już wiem dlaczego się pomyliłam bo nie spojrzałam na datę i myślałam że już wyjechałaś, a to stało się przez to siedzenie moje po nocach. Pozdrawiam Cytuj
Basia K Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Z przyjemnoscia obejrzalam zdjecia z Bieszczad,bo ostatni raz bylam tam 11 lat temu! My bylismy nad j.Solinskim. Jestesmy pod wrazeniem tamtejszego klimatu! Doruniu,a dokad konkretnie wybierasz sie na Mazury? Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Na mazury jedziemy do Augustowa do ośrodka z domkami LEŚNIK III jest to ośrodek w puszczy augustowskiej,ale wszędzie jest blisko ;) Cytuj
basga Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Dziś zrobiliśmy wypad do Ojcowa i Pieskowej Skały,pogoda akurat do łażenia bo ani za zimno ani zbyt gorąco,oto kilka fotek: Maczuga Herkulesa i zamek, gdzie kręcono "Janosika"-piękne ogrody,prawda? Ale juz do Groty Łokietka nie poszliśmy,może innym razem bo już nogi panią córkę bolały i jeść nam się chciało!Pochodziliśmy po lesie,całkiem przyjemny chłodek. Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Basiu ogrody bajka, to już fachowcy je pielęgnują i szkoda że my nie damy rady tak poprzycinać. Masz ładną córkę i jaką dużą jest panienką, masz z czego być dumna. Fajny wypad zrobiłaś i zaliczyłaś. Cytuj
an69 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Basqa , No naprawde super widoczki, ja lubię strasznie takie stare zamki,piękne parki. Zamierzamy kupić przyczepę campingową, więc wiele miejsc do zwiedzania przed nami. Ania Cytuj
Basia K Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Basqa,wspaniale widoczki. Wyobrazcie sobie,ze ja tez nie mam daleko do Ojcowa i calej Jury Krakowsko-Czestochowskiej,a jakos mi tam nigdy nie bylo po drodze. W tym roku nie planuje zadnych dalekich wojazy,moze wiec w koncu pozwiedzam ta niedaleka okolice. An69-wakacje z przyczepa swietna rzecz.Spedzalismy tak kiedys urlop w górach. Cytuj
basga Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Ja mam jakieś 20 km a ostatni raz byłam tam 14 lat temu,normalnie wstyd bo jak siostra przyjechała to nie potrafiłam im wytłumaczyć,jak mają tam dojechać!Ale chciałabym tak podróżować z własnym noclegiem-super sprawa,pełna wolność i swoboda! Cytuj
Justyna.K Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Basqa przepiękne zdjęcia a te widoczki no no trzeba tam się kiedyś wybrać.Nie czytałam jeszcze wątku od pierwszej strony napewno nadrobię............... A my w tym roku tzn już w tą sobotę wybieramy się dokładnie tam możecie zobaczyć . https://nor.nysa.pl/ Są to pierwsze takie długie wczasy bo aż 14 dni zobaczymy jak będzie oby tylko była pogoda i dzieciaczki dały trochę luzu......w co wątpię ale samo wyjechanie już coś napewno da szczególnie mojemu mężowi który charuje jak dziki wół żeby jakoś leciało. :-D Cytuj
basga Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Super JUSTYNKO,wypoczniecie sobie nad wodą,dzieciaczki się wypluskają a nie zapomnij czasem podzielić się fotkami po powrocie! :-D Ważne,że plaża strzeżona no i te rejsy po jeziorze-super sprawa. Trzymam kciuki za pogodę! Cytuj
Jagodka Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Swietnie, ze macie tak wspaniale wakacje :-D Moje wakacje w tym roku nie wypadly niestety dobrze. Zaplanowane byly coprawda fantastycznie, ale z przyczyn osobistych, musialy zostac bardzo szybko przerwane :-D . Jedyne wspomnienie jakie nam zostalo to przejechanie 2300 km w ciagu 24 godzin :-D Mam nadzieje, ze nastepne wakacje beda bardziej udane. Wszystkim wyjezdzajacym zycze wspanialego wypoczynku Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi