Katarzyna Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Halinko wiem że sobie szczerze zasłużyłaś na wakacje :grin: ale my już tęsknimy za Tobą Mam nadzieję że czas upływa Ci w miłej spokojnej atmosferze i wrócisz do nas wypoczęta z nowymi przepisami :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No właśnie -wszyscy tu czekamy na Twoje sprawozdanie! Jak wrócisz i odpoczniesz to zaraz nam tu wszystko opisuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja dopiero jestem 2 miesiące na tym forum, ale też brak mi przepisów i porad Iny12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mela Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja tez juz tesknie za INKĄ!!!!!!!!!!!!!!ma naaprwde fajne przepisy!!!!!!Ineczko my Cię wszyscy kochamy!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Halinko ja również bardzo stęskniłam się za Tobą...wracaj do nas i opowiadaj jak było :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwona30 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Halinko wracaj do Nas :grin: bo nam smutno bez ciebie :P . Czekamy na sprawozdanie i zdjęcia. A może zapomniałaś o nas :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam Was z całego serca, bardzo za Wami tęskniłam i myślami byłam z Wami, na temat przyjazdu narazie trochę napisałam w serdecznościach. Dziękuję bardzo za pamięć o mnie i pozdrawiam Was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witaj po wczasach Ino :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiola344 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 :grin: Witaj ineczko ,napewno wróciłaś wypoczeta i pełna nowych pomysłow ,czekamy na zdięcia i jakieś nowe ciekawe przepisy, pozdrawiam . :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witaj Halinko po wczasach...mam nadzieję,że wypoczęłaś sobie i nabrałaś dużo pozytywnej energii :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witaj ,witaj Halinko!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witaj Ino!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witaj po urlopie Halinko ,napisz o wrażeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi