arturro Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Czy jest jakiś domowy sposób na unikanie, bądź graniczenie chociaż zacieków jakie powstają na powierzchcniach ze stali nierdzwnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Woda z octem lub z solą :P to mój sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ja ostatnio stosuję Cif żel właśnie do stali :P Czyści i nadaje połysk :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ja też, tyle że spray i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja też proponuję cif ja dziewczyny,bo jest rewelacyjny do czyszczenia powierzchni ze stali nierdzewnej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Jaki kolor opakowania ma ten cif ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Srebrny :wink: On na czyszczonych powierzchniach wytwarza taką warstewkę ochronną. Ja myję nim kuchenkę i lodówkę i jestem zadowolona,nie wiem,jak to jest ze zlewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Justynko tak wygląda ten Cif :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Muszę go dodać w takim razie do listy moich zakupów... skoro mówicie, że taki dobry to i ja spróbuję :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Basiu ja myję nim też zlew i sprawdza się tak samo dobrze jak na kuchence :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Katarzyno dzięki za fotki (pierwszy raz widzę taki cif) będę musiała po marketach poszukać. Ja mam srebrny zlew (zrobiły mi się takie plamy brązowe może cifem to puści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Justynko nie ma sprawy :wink: Kuchnia i zlew jak sie nie wytarło do sucha były w ciapki i zacieki :wink: Teraz jest lepiej :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aurora Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ja umyję wycieram do sucha i nabłyszczam delikatnie olejem, świeci się i nie ma zacieków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzytkownik1 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Najlepszym sposobem jest oczywiście środek chemiczny do tego przeznaczony :) Ja używam środka o nazwie Cif ;) świetnie czyści , za jednym pociągnięciem gąbką, że tak powiem, ale i nabłyszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi