Dorota Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Aniu piękne to, ciekawy wzór, ciekawe co to będzie ;) Wazon super, piękne kolory, fajna jesienna dekoracja 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libercio Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dziękuję Wam dziewczyny:) Już miałam styczność ze szydełkowaniem, ale niestety nic z tego mi nie wyszło - mam za mało czasu, a na takie arcydzieła potrzeba go wiele - natomiast moja mama szydełkuje i to codziennie. [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dorotko to będzie tunika dla mojej córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Krótki i luźny bezrękawnik. Robiłam go chyba 2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 jak równiutko wydziergany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Aniu prześliczny jest i w bardzo ładnym kolorze :biggrin: Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Odłożyłam chwilowo druty i "ubieram" bombki. Narazie robię czerwone, ale szafirowe już czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Aniu prześliczne ubranka robisz swoim bombeczkom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 WoW! Są prześliczne Aniu, piękną będziecie mieć choinkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dzięki. Jak skończę pokażę wszystkie. Może jeszcze coś zrobię poza bombkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 OK :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As76 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 To i ja coś wkleję Dziś najnowsza czapka małej . [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] a w wolnej chwili wkleję zaległe robótki. Przypomnijcie mi kochane czy wklejałam małej sukienusie robione na szydełku i komplet kapelusik + szalik + rękawiczki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Czapeczka prześliczna, właśnie zwróciłam już na nią uwagę na poprzednim zdjęciu - super jest :biggrin: Wklejaj, wklejaj Anetko swoje robótki, tego kompletu chyba nie widzieliśmy, a chętnie zobaczymy, pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Czapeczka śliczna. Ja cały czas bombarduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi