Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Dorotaxx

Snickers Na Krakersach

Rekomendowane odpowiedzi

Iwonko bardzo sie ciesze,ze smakowało!!!! Od jakiegoś czasu to moje ulubione ciacho . Niestety są tego skutki post-9750-1211469823_thumb.gif tu więcej , tam więcej ,,, i znowu trzeba zacząć diete post-9750-1211469853_thumb.gif Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

ciasto wyglada super chyba sie pokusze je zrobic.Dorotko aby nelozyc te torty na stojak mozna w srodku ciasta wykroic kolko troszke wieksze niz ta rurka laczaca pe pietra

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

niewiem czy Dorotko juz widzialas taki stojak z plastiku ja ostatnio robilam jak sobie przypominasz ten duzy tort on byl na plastikowym stojaku i byl stabilny bo go dosc mocno skrecaz ale przy krojeniu musicz trzymac ten spod :P metalowy jest o wiele mocniejszy, czy moge zapytac ile taki kosztuje w Polsce bo u nas plastikowy 4 pietrowy okolo 30 euro+przesylka :P

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

ciasto wyglada super chyba sie pokusze je zrobic.Dorotko aby nelozyc te torty na stojak mozna w srodku ciasta wykroic kolko troszke wieksze niz ta rurka laczaca pe pietra

dziękuje za cenne rady!!!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.