Krystyna68 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Składniki: 2 szklanki mleka 3 szklanki mąki 1 jajko 150 g margaryny 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka cukru szczypta soli. Wykonanie: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Podawać ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy8 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Bardzo te przepisy są nie jasne :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Składniki: 2 szklanki mleka 3 szklanki mąki 1 jajko 150 g margaryny 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka cukru szczypta soli. Wykonanie: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Podawać ciepłe. To się piecze czy gotuje bo na surowo raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyzel Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Czy to nie jest przypadkiem ciasto na gofry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna68 Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 piecze się w wafelnicy zaraz dam zdjęcia wafli z tego przepisu dzisiaj robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna68 Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 myślałam, ze domyślicie się jak wafle to piecze się wafelnicy teraz dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystyna68 Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 moje wafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viola32 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ogolnie sie zawsze mowi na nie gofry.A wafle to okreslenie sie stosuje do tych wielkich kupowanych w sklepie po kilka szt.w paczce ,z ktorych mozna zrobic wafelki uprzednio nakladajac mase a pozniej trzeba je pokroic na mniejsze kawalki. Stad to nie zrozumienie o co chodzi w przepisie...A tak na marginesie to troszke te gofry sie przypiekly naszej Krystynce.No coz zdarza sie... :arrow: Na przyszlosc prosimy o bardziej szczegolowe dane:Skladniki +instrukcje krok po kroku wykonania .Serdecznie pozdrawiam Ps.W roznych regionach naszego kraju roznie nazywa sie pewne rzeczy np.ziemniaki-pyry itp.wiec dobrze by bylo jak by kazdy uscislal o co dokladnie chodzi...uniknelibysmy w ten sposob problemow. :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.