margaret65 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tak czekolada nie może byc w dużych kawałkach ja ją normalnie scieram na tarce lub drobniutko kroję,a ja jak upieke to ciasto ,to fakt każdy pyta czy to makowiec:),potem każdy jest zaskoczony smakiem tego ciasta ,jest takie inne niż wszystkie.Jestem teraz w sanatorium ,ale jak wróce 2 lutego to wstawie pare fotek tego ciasta -pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorka2 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dziękuję za przepisy na oba miętowe ciasta. Są inne, są pyszne, znikają błyskawicznie i nie są bardzo pracochłonne, czyli są takie jak lubie najbardziej !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Jeszcze jednego miętusa nie zjadłam , a już mam ochotę na drugiego :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Powiem krótko-rewelacja!Proste,szybkie,smaczne! Użyłam tylko 1 szkl.cukru, kostkę Palmy,2 jabłka i 1 czekoladę bo...rano więcej nie miałam ale wyszło OK! :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Basiu to zdradź mi jeszcze jego smak :sad: czuć miętę :) Konrad się pytał czy czuć te fusy jak się je ciasto ? Wygląda baaardzo apetycznie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Fusów z mięty nie czuć :sad: a smak też utrzymuje się trochę w ustach,nawet popijając je kawą miałam miętowo w buzi. Gdybym dała więcej jabłek byłoby o wiele lepsze bo wilgotniejsze ale i tak jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dzięki Basieńko :sad: W takim razie napasę ich fusami z mięty :) jak tylko zjemy drugą część biszkopta :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behatka1 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zainteresowało mnie to ciasto i upiekłam. Wyglada identycznie jak na zdjęciach. Niestety, wylądował w koszu, nie posmakowało nikomu :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ja dziś opiekłam i nam smakuje :D Tak się zastanawiałam > jaki by zrobić krem żeby je przełożyć :D Jest takie delikatne i puszyste > dzięki za przepis :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bubcia36 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 własnie sie piecze,już przyrumienione :shock: mam nadzieje że dam rade sama bez pomocy syna wkleić zdjęcie tego cuda,oczywiście jak sie upiecze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1bubcia36 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 no i klapa w sensie wysłania zdjęcia oczywiście,bo placuszek sie udał,ale zdjęcia nie wkleje nie udaje mi sie,format pliku jest za duży ;) taka właśnie widnieje odpowiedż przywysyłaniu.Ale placuszek jest dobry,puszysty i miete czuć wyrażnie(jedlismy jeszcze ciepły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Spróbuj przez to https://pl.tinypic.com/?t=postupload Skopiuj drugą ramkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.