margaret65 1 Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Tak czekolada nie może byc w dużych kawałkach ja ją normalnie scieram na tarce lub drobniutko kroję,a ja jak upieke to ciasto ,to fakt każdy pyta czy to makowiec:),potem każdy jest zaskoczony smakiem tego ciasta ,jest takie inne niż wszystkie.Jestem teraz w sanatorium ,ale jak wróce 2 lutego to wstawie pare fotek tego ciasta -pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sikorka2 2 Napisano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dziękuję za przepisy na oba miętowe ciasta. Są inne, są pyszne, znikają błyskawicznie i nie są bardzo pracochłonne, czyli są takie jak lubie najbardziej !!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katarzyna 8 Napisano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Jeszcze jednego miętusa nie zjadłam , a już mam ochotę na drugiego :sad: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basga 28 Napisano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Powiem krótko-rewelacja!Proste,szybkie,smaczne! Użyłam tylko 1 szkl.cukru, kostkę Palmy,2 jabłka i 1 czekoladę bo...rano więcej nie miałam ale wyszło OK! :sad: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katarzyna 8 Napisano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Basiu to zdradź mi jeszcze jego smak :sad: czuć miętę :) Konrad się pytał czy czuć te fusy jak się je ciasto ? Wygląda baaardzo apetycznie :lol: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basga 28 Napisano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Fusów z mięty nie czuć :sad: a smak też utrzymuje się trochę w ustach,nawet popijając je kawą miałam miętowo w buzi. Gdybym dała więcej jabłek byłoby o wiele lepsze bo wilgotniejsze ale i tak jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katarzyna 8 Napisano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dzięki Basieńko :sad: W takim razie napasę ich fusami z mięty :) jak tylko zjemy drugą część biszkopta :lol: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Behatka1 0 Napisano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Zainteresowało mnie to ciasto i upiekłam. Wyglada identycznie jak na zdjęciach. Niestety, wylądował w koszu, nie posmakowało nikomu :grin: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katarzyna 8 Napisano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Ja dziś opiekłam i nam smakuje :D Tak się zastanawiałam > jaki by zrobić krem żeby je przełożyć :D Jest takie delikatne i puszyste > dzięki za przepis :lol: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1bubcia36 0 Napisano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2009 własnie sie piecze,już przyrumienione :shock: mam nadzieje że dam rade sama bez pomocy syna wkleić zdjęcie tego cuda,oczywiście jak sie upiecze ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1bubcia36 0 Napisano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2009 no i klapa w sensie wysłania zdjęcia oczywiście,bo placuszek sie udał,ale zdjęcia nie wkleje nie udaje mi sie,format pliku jest za duży ;) taka właśnie widnieje odpowiedż przywysyłaniu.Ale placuszek jest dobry,puszysty i miete czuć wyrażnie(jedlismy jeszcze ciepły) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katarzyna 8 Napisano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Spróbuj przez to http://pl.tinypic.com/?t=postupload Skopiuj drugą ramkę ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.