Skocz do zawartości

Kotlet Schabowy


Beella
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kotlety schabowe będą miały lepszy smak jak je wcześniej rozbijemy,posypiemy wegetą,pieprzem mielonym,ułożymy jeden na drugim jak większa ilość i w środek między nie włożymy kawałeczki świeżego czosnku. Talerzyk przykrywamy folią aluminiową i wstawiamy do lodówki na dwie godzinki. Później tradycyjnie obtaczam w mące,jajku i bułce tartej połączonej z panierką i smażę na oleju. Zamiast panierki można do bułki zetrzeć kawałek suchego chrzanu jak się ma w posiadaniu. Pozdrawiam.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

A ja kotlety smażę na margarynie, są pulchne i miękutkie. Moja teściowa mnie tego nauczyła :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.