kasiek88 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Wie ktoś może jak zrobić taką paste do krakersów albo chipsów?? szukałam na forum,myślałam, że już może ktoś napisał taki post ale nic nie znlazłam:( Cytuj
Agusia Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Uwielbiam pasty do krakersow i mam kilka przepisow na nie! PASTA Z TUNCZYKA 2 puszki tunczyka ( ja kupuje w wodzie)-dobrze odcisnac z zalewy 3-4 lodygi selera naciowego drobniusienko posiekac malutka cebulka- tez drobniutko posiekana sol, pieprz,sok z cytryny, majonez( ilosc wg wlasnego uznania) wszystkie skladniki polaczyc i doprawic, schlodzic i podawac do krakersow. Pasta serowa 1 opakowanie serka Philadelphia 1 kubeczek tartego parmezanu malutka cebulka- drobniusienko posiekana pieprz, czosnek w proszku odrobinka soli- albo wcale- bo Parmezan jest slony ok 3 duzych lyzek majonezu Wszystkie skladniki wymieszac dokladnie i przelozyc do zaroodpornego naczynka. Zapiekac w temp ok. 180 stopni az sie leciutko zrumieni z wierzchu ( bedzie troszke takie zlotawe i naokolo bedzie leciutko bulgotac) Pyszna na cieplo do krakersow- ja najlepiej lubie takie z pelnego ziarna. Smakuje jak farsz z ruskich pierogow! Mam jeszcze przepis na dip ze szpinaku i paste z kurczaka ( piers z kurczaka w puszce ale mysle ze taki ugotowany tez moze byc), daj znac czy chcesz to wrzuce na forum. Powodzenia i smacznego! Cytuj
Novinha Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Bardzo lubię szpinak i jestem bardzo ciekawa tego dipu ze szpinaku ( zwłaszcza, że powyższe przepisy są interesujące ) :] Będę wdzięczna za przepis, dzięki! Cytuj
k@sia Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Ja też się przyłączam do prośby o dip szpinakowy ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.