Gość zagotowana Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja dodawałam zwykłe, sklepowe. Choć podejrzewam, że z naturalnych smak byłby intensywniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakija Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 W wielu miejscach szukalam na nie przepisu dobrego i raczej malo idealnie wychodzily. Sprobuje te mojemu synkowi zasmakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julianA Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.