teria Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 witam wszystkich serdeczni ;) jestem tutaj pierwszy raz... zainteresowala mnie dieta proteinowa, gdzie mogę dowiedziec się czegos więcej? pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam na forum i zapraszam do lektury :-D Cytuj
AGATON Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Witam serdecznie. Właśnie dzisiaj zaczęłam stosować dietę proteinową razem z moim synem i jestem pełna nadziei . Synek ma 15 lat i waży 85,9 i lekarz kazał mu się odchudzić, w czwartek dowiemy się ile dokładnie ma zrzucić. Mam pytanko jak mogę wstawić sobie taki suwaczek z wagą? Cytuj
marzenab83 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 witam wszystkich serdeczni :grin: jestem tutaj pierwszy raz... zainteresowala mnie dieta proteinowa, gdzie mogę dowiedziec się czegos więcej? pozdrawiam Cytuj
justyska10051991 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam! ja również postanowiłam zacząć tą dietkę i dzisiaj już 2 dzień 🙂 super się czuję i nawet nic mi nie brakuje :) tak jak mi poleciły dietowiczki z innego forum proponuję zacząć od przeczytania książki dr Dukan'a, gdyż to na prawdę bardzo pomaga i ułatwia stosowanie dietki.. tam znajdziecie wszystkie potrzebne informacje:) pozdrawiam i trzymam kciuki!! 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam na forum i życzę "spadku wagi" powodzenia :( Cytuj
Gość warmanka Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Witam wszystkich :wink: jestem tu nowicjuszem oraz po raz pierwszy korzystam z jakiegokolwiek forum także z wyprzedzeniem chciałabym przeprosić za moją nieporadność ;) Bardzo poważnie zastanawiam się nad podjęciem diety proteinowej ale mam jeden problem. Choruję na celiakię, jest to nietolerancja glutenu czyli białek zawartych w zbożu, jęczmieniu, życie i owsie. O tyle o ile dowiedziałam się z różnych artykułów na stronach internetowych to w tej diecie raczej nie ma nakazu jedzenia produktów zbożowych ale zastanawia mnie czy w takiej sytuacji mogę ją zastosować... :) liczę na porady :) pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Witaj w naszym smacznym gronie ;) Mam nadzieję, że spodoba Ci się u nas i że znajdziesz tutaj odpowiedź na swoje pytanie. Zapraszam do działu diety. Tam jest dużo osób, które stosują tę dietę, myślę więc, że coś nam w tym kierunku podpowiedzą. Pozdrawiam i życzę zdrówka :wink: Cytuj
Gość Tashi Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Witam! Znalazlam to forum przypadkiem.Przeczytalam watek o diecie Dukana a ze rano wypilam tylko kawe przeszlam na diete od razu wiec mam dzis pierwszy dzien i 30kg do zrzucenia.Chcialabym kupic ksiazke ,pewnie zaraz poszukam na google.Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki. Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Witaj Tashi, powodzenia w odchudzaniu :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi