nastka57 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Mam pytanie ostatnio kupiłam wędzonego łososia ale nie wiem czy można go jeść tak samego czy trzeba go ugotować lub usmażyc bo wygląda jak surowe mięso! może ktos udzieli mi porady w tej sprawie? Cytuj
Luczexx Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 łosoś jest poddany procesowi WĘDZENIA ZIMNYM DYMEM. w sensie, POWINIEN :-( bo wiemy, ze istenieje takie coś jak esencje wędzarnicze itp :-D łosoś jak najbardziej zdaje się do spożycia, zapewne jadłaś kiedyś polędwice sopocką wędzoną na zimno, też wyglądała jakby była surowa, no nie ? Cytuj
Gość Fifek Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Jest bardzo wiele sposób i przepisów. Jada się go na pewno na surowo :biggrin: Cytuj
Spoon Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 On w takiej formie jest gotowy do spożycia, ja też lubię podsmażyć go jeszcze :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi