Iza22 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Babka wspaniała, bardzo mi zasmakowała. Taka beztłuszczowa wersja placków ziemniaczanych :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloczu Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Potrawa jest świetna, często ją robię. Polecam z młodych ziemniaków, wychodzi złota jak ta Dorotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Cieszę się, że ta baka ziemniaczana Wam smakowała. Podejrzewam, że kolor tej babki zależy właśnie od rodzaju ziemniaków. Pozdrawiam miłośników ziemniaków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emillia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jejku, już zapomniałam o tym daniu! Jak byłam mała, moja babcia robiła właśnie coś takiego. Dobrze mieć taki przepis... Dziękuję za przywrócenie wspomnień :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.