Stokrotka Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 0,5 kg karkówki bez kości 1 papryka czerwona 2 ząbki czosnku 1 mała cebulka 1 słoiczek (dżemowy) cukinii a la ananas lub puszka ananasa sól pieprz biały pieprz ziołowy papryka słodka Karkówkę pokroić w plastry. Do naczynia żaroodpornego wlać trochę wody (tak żeby przykrywała dno). Wkroić 1/2 cebuli, i ząbek czosnku i 1/2 papryki. Ułożyć plastry mięsa, posypać przyprawami według uznania. Na wierzch skroić resztę cebulki, czosnek i paprykę. Całość przykryć cukinią a la ananas. Polecam i życzę smacznego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwuśka Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Stokrotka a ile czasu dajesz takiej karkówce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stokrotka Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Zapomniałam dopisać. Piekłam ją około 1,5 godziny w 180 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.