KIKI 0 Napisano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 witam przerzuciłam całe fory o hobby i nie znalazłam nic o biżuterii no to zaczynam, może ktos sie do mnie przyłączy :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
figiel 10 Napisano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witaj :mrgreen: ! Ewo bardzo ładna biżuteria ,rozumiem ,ze to Twoje dzieło :D ....oba kompleciki śliczne .Gratuluję zdolnosci :) . Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[email protected] 2 Napisano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 cudowna biżuteria, szczególnie pierwszy komplet :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ina12 18 Napisano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Jak to jest miło że wsród nas jest dużo osób artystycznie uzdolnionych. Dziękuję za pokazanie swoich prac i gratuluję pięknego ich wykonania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
As76 0 Napisano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 śliczna biżuteria. Mam ochotę też coś porobić z tej dziedziny,aleczasu brak i jakoś tak boję się zacząć... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość chomik77 Napisano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Moja żona kiedyś sprzedawała taką ręcznie robioną biżuterię, ale aktualnie już się w to nie bawi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
basga 28 Napisano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 a mnie się spodobały te fioletowe kolczyki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorota 93 Napisano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Mi też :mrgreen: bo ja bardzo lubię ten kolor ;-) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi