basga Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 My normalnie oszaleliśmy z tymi bułkami,piekę prawie co drugi dzień a dziś zrobiłam paluchy...dodałam tylko wiórki kokosowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 A dziś robiłam bułeczki z makiem ale..nie mam teraz aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reneeee6666 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 od samego czytania już jestem pojedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stokrotka Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Renee koniecznie wypróbuj :) na pewno nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Wczoraj robiłam te bułeczki i dodałam 2 jajka.Muszę powiedzieć,że są smaczniejsze. Od tej pory będę tak robić ;-) ,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi