Gość Macca Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 kiedyś, jak byłam młdosza to unikałam śniadań, ale teraz zrobiłam sobie z nich taki wręcz rytuał. uwielbiam tę porę, jeszcze przed pracą, kiedy mogę się odprężyć i nabrać energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewTolstoj Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 a teraz jeszcze gdy ciepło.. nic przyjemniejszego jak zjeść śniadanie na Tarasie/balkonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość numiba Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Śniadanie daje pierwsze zasoby energii potrzebne człowiekowi w ciągu dnia. Przecież całą noc się nie je :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armenika Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Śniadanie to dla mnie koszmar, rano nic mi nie smakuje, nawet moje ulubione potrawy, którymi się zajadam w innej porze dnia. Wszystko jest bez smaku, to nie przyjemność a katorga. Dlatego jadam dopiero o 11, kiedy wraca mi apetyt. Wiem że śniadanie jest ważne, ale nie mogę się zmuszać. Podziwiam osoby, które jedzą rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFrodo Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ja też nie jem wcześnie. Robię się głodny po 2-3 godzinach od wstania z łóżka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi