kruszonka Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 ja nigdy nie wychodzę z domu bez śniadania. Pewnie, że to kwestia indywidualna, ale ja jak nic nie zjem rano, nie dam rady się skupić i brak mi sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ja nie jem po 18, więc rano jestem baaaardzo głodna, największą ochote mam na kanapki z prawidziwego razowego chleba - mam obok w piekarmi taki sam jak 20 lat temu (bułki zresztą tez smakują dalej tak samo!). Jem też twarożki, czy jajka, ale rzadko jajecznicę (smażone śniadanie - to nie dla mnie). Kiedyś będąc u przyjaciółki na sniadanie jadłam kaszę (chyba jaglaną) z balakiami - pyszne, chyba najpyszniejsza śniadaniowa rzecz jaką jadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestsmak Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Co do śniadania to chyba nigdy nie znudzą mi się po prostu płatki z mlekiem, jednak od kiedy regularnie piekę swój chlebek, uwielbiam kanapeczki w każdej postaci! Jesli mam czas to robię je na "bogato": wędlinka, majonez, jajko na twardo, ogórek, ketchup, sól, pieprz, papryka słodka i parmezan - kocham ten zestaw! No i do tego waniliowe Cappuccino :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suodka Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja mam bardzo zły nawyk, bo po wstaniu rano nie jem śniadania, nawet jak musze gdzieś wyjść. Piję tylko kawę na czczo (!! tak, wiem, jeszcze gorszy nawyk :P). Nic na to nie poradzę, że dopiero ok. 10 robię się głodna ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestsmak Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Czasami chciałabym móc nie zjeść śniadania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ja staram się zawsze pamiętać o śniadaniu, a gdy zdarzy się, że go nie zjem to czegoś mi brakuję... i jak w reklamie nie jestem sobą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suodka Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dorota, hehe :D jestsmak, a ja chciałabym sobie wyrobić zdrowy nawyk regularnego jadania śniadań ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maksiu Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 śniadanie zawsze jem, ale strasznie nie chce mi się jeść tak wcześnie rano :( a i tak za godzine jestem glodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewTolstoj Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ja uwielbiam śniadanie :) wszystkie "potrawy" śniadaniowe to chyba moje ulubione jedzenie.. jajka, kanapki.. i herbata. kawa tuż po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja też tak mam, że nie che mi się jeść rano, ale się zmuszam - jak teraz ;-) zaplanowałam sobie że o 9,00 zjem śniadanie, a to już teraz więc... idę, a kupiłam sobie na dzisiaj łososia wędzonego na zimno - brzmi smaczne ;-) Aaaa... przypomniało mi się jeszcze, że ktoś kiedyś powiedział, że lepiej zaprzyjaźnić się, ze śniadaniem niż z kolacją - może coś w tym jest ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewTolstoj Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 o.o.o... ja mam łososia wędzonego na gorąco.. Dorota, narobiłaś mi smaka.. i apetyt rośnie. my co dziennie z mężem godz 10 - wspólne śniadanie.. tak, że lecę szykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 To smacznego życzę :)!! ...ja jem śniadanie ...krótko po 6-tej , wiec o tej porze już mnie prześladuje mały głód ;) ...ale wystarczy kawka i jakaś słodkość :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Aaaa to smacznego życzę 🙂 i dziękuję Figielku 🙂 Łososia wędzonego na ciepło też sobie kupiłam, a co tam... raz się żyje :mrgreen: we wtorki w pobliskim sklepie mają właśnie świeżą dostawę ryb, więc ich tam odwiedzam ;-) Pyszne są te rybki 🙂 O! to wcześnie Figielku jadasz śniadanie, kiedyś też tak jadałam, ale teraz to tak różnie, jak się ułoży dzień ;-) I masz rację, że po 3 godzinkach, to głodek się znowu odzywa i trzeba coś przekąsić - jak to mawia mój tata :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewTolstoj Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 bo to doskonały czas na drugie śniadanie.. też miła instytucja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi