Kasia M. Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2010 Mam pytanie: Zrobiłam zupę kalafiorowo - brokułową i po zabieleniu śmietana po czasie oddziela się od zupy. Nie waży się, w smaku jest dobra. Czy to jest normalne że jak się zabila zupę to po czasie tak się dzieje? Cytuj
Niedzwiadu Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 jeżeli "po czasie" to tak po prostu rozwarstwiła się Cytuj
Kasia M. Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 jeżeli "po czasie" to tak po prostu rozwarstwiła się Ok, dzięki bardzo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.