Gość kaopece Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Cześć mam małe pytanko do was. Na wakacjach na jednej z wyprzedaży domowych kupiłam smażalnik ciśnieniowy ?kuroma?. Chciałam robić skrzydełka typu kfc, niestety szybko się rozczarowałam, ponieważ panierka, której używam albo się pali albo odpada i skrzydełka są całkiem ?gołe? ( panierka kamis), co robić??( Maczałam skrzydełka w jajku potem w panierce rezultat ten sam.) Cytuj
chomi_X Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam. Chciałbym odkupić od ciebie smazalnik jesli jestes zainteresowana napisz chomi_x@wp.pl pozdrawiam. Cytuj
krowusia Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Mój sposób na panierkę - wypróbuj! Dobrze zmiażdż płatki kukurydziane, następnie mocz mięso przez około 30 minut w mleku (przy tym będzie jeszcze delikatne i miękkie). Następnie odsącz i dobrze obtocz w panierce i odstaw mięso na 30 minut do lodówki. Nic nie powinno odpadać.Dalej wystarczy usmażyć. Cytuj
gabriellla Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Też długo próbowaliśmy dojść do ideału korzystając z różnych przepisów i rad. Właściwie mogę powiedzieć, że się udało...i to bez smażalnika ciśnieniowego. I wyglądają i smakują jak oryginał. Nagraliśmy film instruktażowy : Albo zobacz pod: https://www.kulinarnatv.pl/film.php?id=59 Cytuj
UzytkownikMS Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Próbami i błędami dojdzie się do osiągniętego,zadowalającego efektu.Swoje umiejętności możemy doskonalić, wyjdzie mam nowe ciekawe danie. Najważniejsze aby nie poddawać nie niepowodzeniu. Wszystko wygląda smacznie. Cytuj
UzytkownikWI Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Na pewno nie zrobisz takiej panierki jak mają w KFC itd. Tam są ściśle tajne przepisy, których nikt nie jest w stanie odkryć, naprawdę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi