ina12 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Janko a ja dziękuję Tobie za sprawienie mi satysfakcji. Za dodanie zdjęcia i ocenę zalety tych ciastek. Piękne są Twoje ciasteczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wow! wyglądają jak sklepowe te herbatniki - super :D fajna foremka, nie widziałam nigdzie takiej :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janka Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wow! wyglądają jak sklepowe te herbatniki - super :grin: fajna foremka, nie widziałam nigdzie takiej :blush: Kilka lat temu kupiłam mi koleżanka w sieci sklepów" Plus",teraz chyba już tych sklepów nie ma. :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Oto dowód ,że piekłam ciasteczka ;-) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jolciu ja Tobie wierzyłam bez wątpienia, bardzo długo Cię znam i wiem jaka jesteś. Bardzo dobre przepisy dodajesz z których ja także skorzystałam z zadowoleniem. Dziękuję i również pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Dzięki za informację, tak "Plus'a" już nie ma, szkoda, będę szukać, może gdzieś znajdę ;) Bardzo ładne ciasteczka Jolu upiekłaś, gratuluję udanych wypieków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi