Skocz do zawartości


Zdjęcie

Jakie Dania Móżna Zamrozić?


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 agadir

agadir

    Stały bywalec

  • Smakowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 46 postów

Napisano 02.09.2005 - 18:08

Bigos Pierogi fasolkę po bretońsku Leczo i co jeszcze?.

#2 Magdalena

Magdalena

    Przyjaciel Smacznego

  • Aktywni Smakowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 237 postów
  • Płeć:Kobieta
  • Lokalizacja:małopolska
  • Zainteresowania:Kulinaria, powieści historyczne,obyczajowe, fantazy,ogrodnictwo

Napisano 02.09.2005 - 21:10

Pulpeciki z mięsa i wszystkie sosiki , gulasze, pizze, mięska upieczone.Raczej prawie wszystko można zamrozić :jajek nie mrozi się pozdrawiam Magdalena!!! :)

#3 Krakusia

Krakusia

    Stały bywalec

  • Smakowicze
  • PipPipPipPipPipPip
  • 33 postów
  • Lokalizacja:Kraków
  • Zainteresowania:góry

Napisano 05.09.2005 - 20:28

Ja morożę jeszcze: grochówkę i naleśniki (zwinięte z dżemem)

#4 uretan

uretan

    Przyjaciel Smacznego

  • Aktywni Smakowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 174 postów
  • Lokalizacja:Warszawa

Napisano 11.09.2005 - 15:28

Można także zupy (w woreczkach foliowych lub pudełkach od lodów) ale tylko takie, które nie zawierają ziemniaków - ziemniaki po rozmrożeniu są niezbyt smaczne. Pozdrawiam.
Flirtuj z szaleństwem





Similar Topics Collapse

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox Otwórz w nowym oknie

@  Dorota : (31 marzec 2014 - 11:27) pogoda też taka sobie
@  Dorota : (31 marzec 2014 - 11:27) zachęca tylko do spania
@  Dorota : (31 marzec 2014 - 11:28) ale weekend był piękny
@  Dorota : (31 marzec 2014 - 11:28) słońce grzało, a grzało - super pogoda na spacery :)
@  Dorota : (31 marzec 2014 - 11:28) pozdrawiam i miłego dnia życzę :)
@  Peerph : (31 marzec 2014 - 18:53) Gdzie najlepiej sie kierowac na studia gastronomiczne w stolicy i okolicy ?
@  AnnaK : (01 kwiecień 2014 - 12:19) Podałam Ci SGGW w W-wie. Z Google nie chcesz skorzystać, więc zatrudnij się w restauracji z dobrą kuchnią i w myśl zasady praktyka czyni mistrza ucz się zawodu w ten sposób.
@  Peerph : (01 kwiecień 2014 - 21:11) Dziekuje, ale odpisalem Ci tez godnie. Przeciez na cala stolice nie moze byc tylko jedna uczelnia godna polecenia. Mi nie chodzi glownie o umiejetnosci, a raczej o to, co lepiej bedzie dla przyszlego pracodawcy, bo, ze by dobrze gotowac nie trzeba sie az tak trudzic, jak sie ma jakies juz umiejetnosci.
@  Dorota : (17 kwiecień 2014 - 11:55) Witajcie :)
@  Dorota : (17 kwiecień 2014 - 11:56) Jak tam u Was przygotowania do Świąt??
@  Dorota : (17 kwiecień 2014 - 11:56) ja już "prawie" wszystko posprzątałam ;)
@  Dorota : (17 kwiecień 2014 - 11:56) teraz przygotowuję sobie listę świątecznych potraw
@  Dorota : (17 kwiecień 2014 - 11:56) potem zakupy
@  Dorota : (17 kwiecień 2014 - 11:57) a jutro zawijam rękawy i wchodzę do kuchni.... pffffff ;)
@  AngelaAniela : (17 kwiecień 2014 - 12:41) Witaj! Niestety mam już jutro gości, juz dziś muszę zabrac się do gotowania, lasagne z karczochami.... ale w sobotę chcę zabrać się za Twoje Coasto, Dorotko, warstwowe z toffi, więc kombinuje nad tym toffi...
@  AngelaAniela : (17 kwiecień 2014 - 12:41) (nie jestem w stanie kupić mleko skondensowane, też chrzanu nie ma!!!)
@  AngelaAniela : (17 kwiecień 2014 - 12:42) Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę Radosnego Alleluja!
@  Dorota : (22 kwiecień 2014 - 15:35) Witam :)
@  Dorota : (22 kwiecień 2014 - 15:36) oj oj z tym mlekiem to czasami tak jest jak potrzeba to akurat go nie ma, ale w supermarketach zawsze jest :)
@  AngelaAniela : (23 kwiecień 2014 - 14:42) Niestety, we Włoszech nie ma! Ale udalo mi się samej uzyskac substytut toffi... dziękuję jeszcze raz za przepis i serdecznie pozdrawiam ;-)