Skocz do zawartości

Zapłać za smacznego.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
38 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ile zapłaciłbyś za smacznego? (44 użytkowników oddało głos)

1. 2,44 zł/miesiąc (9 głosów [20.45%])

Procent z głosów: 20.45%

2. 10,98 zł/rok (26 głosów [59.09%])

Procent z głosów: 59.09%

3. ani grosza - smaczny jest do niczego (1 głosów [2.27%])

Procent z głosów: 2.27%

4. ani grosza - znajdę sobie przepisy gdzie indziej (8 głosów [18.18%])

Procent z głosów: 18.18%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#31 Gość_ja_*

Gość_ja_*
  • Goście

Napisano 03.02.2005 - 15:04

Nie będę ukrywać że poprzednia szata graficzna bardziej mi odpowiadała, teraz wykańczją mnie reklamy
Póki pracuję skłonna jestem płacić ,ale wcale nie jestem zachwycona tym pomysłem.Zwłaszcza że stron o tej tematyce
jest sporo i bezpłatnych jak to zauważyli przedmówcy

#32 Gość_agee_*

Gość_agee_*
  • Goście

Napisano 04.02.2005 - 10:37

Myślę że 2 zł wysłane smsem to mała kwota. Uważam że każdy jest w stanie ją zapłacić i w pełni korzystać z bogactw strony. ALE ŻEBY NIE BYŁO TYCH REKLAM, bo to one dokuczają.Pozdrawiam. :) :roll:

#33 rita

rita

Nowy forumowicz

• Smakowicze
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 07.02.2005 - 02:22

Witam!
Chciałabym aby ta strona byla zawsze, jest bombowa. Lubię korzystać z wypróbowanych przepisów, podobają mi się również komentarze. :) Myślę, że wkrótce pojawi się więcej przepisów na dania główne. Zapłacę jeśli konieczność tego wymaga.
Z poważaniem Rita.

#34 Gość_miskoala7_*

Gość_miskoala7_*
  • Goście

Napisano 17.02.2005 - 23:53

Witam :) : Dziękuję za smaczne przepisy. A teraz odpowiadając na Twój list uprzejmie informuje, że zgadzam się z Twoją propozycją odnośnie pobierania opłaty za korzystanie z serwisu "smaczny"- jest on bardzo ciekawy i przyciągający oko. Być może obniżając opłatę zyskasz wiele więcej osób chcących korzystać z Twojego serwisu . Moje koleżanki, te lepiej sytuowane- wcale nie korzystają z przepisów kulinarnych -mówią, że nie mają czasu na bawienie się w pieczenie i czekanie czy sie uda czy nie- wolą kupować gotowe wyroby - a obecnie jest w czym wybierać. A jeszcze na dodatek każda stosuje dietę i wcale nie musi piec całego placka aby przyjąć gości.

#35 Pola Połetek

Pola Połetek

Przyjaciel Smacznego

• Aktywni Smakowicze
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 822 postów
  • Zainteresowania:książki, rodzina, film, muzyka, zwierzęta (kocham zarówno koty jak i psy, mieszkam nawet z kilkoma), językoznawstwo, język angielski i wszystko co dotyczy krajów obszaru anglojęzycznego

Napisano 13.08.2006 - 11:57

A ja bardzo chętnie zapłacę za korzystanie z tego forum, mimo, że należę do 'sfery budżetowej', sama utrzymuję dom i pracuję wiele godzin dziennie, żeby się utrzymać na powierzchni. Przecież za głupi magazyn z przepisami przedrukowanymi z np. niemieckich czasopism, które często poza pięknym zdjęciem nic w sobie nie mają ciekawego, płacimy mnóstwo pieniędzy. Kupionych ciast nie tknę, szczególnie po tym, jak w ulubionym serniku znalazłam wyżutą gumę do żucia!!! Także i moja rodzina woli skromne ciasto, ale upieczone w naszym domu. A zapracowane koleżanki, o których wspomina miskoala, oprócz braku czsu mają zapewne i brak chęci lub po prostu lenia. Pewności, że nikt nam do ciasta nie napluł nie da się kupić za żadne pieniądze!
Proszę zatem administratorów, których pracę jestem w stanie docenić, bo mój starszy syn jest grafikiem komputerowym i nie raz patrzyłam na jego pracę, aby powiedzieli mi, jak mam uiścić roczny abonament, bo nie chcę, w żadnym razie, zrezygnować z korzystania z tego wortalu.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich miłośników 'smacznego'.

#36 DeLarge

DeLarge

Przyjaciel Smacznego

• Aktywni Smakowicze
  • 733 postów

Napisano 13.08.2006 - 16:59

Pola, z tego co się orientuję to sposobów jest bez liku, musisz poszukać na forum tylko bo gdzieś już o tym dyskutowaliśmy

#37 Pola Połetek

Pola Połetek

Przyjaciel Smacznego

• Aktywni Smakowicze
  • 822 postów
  • Zainteresowania:książki, rodzina, film, muzyka, zwierzęta (kocham zarówno koty jak i psy, mieszkam nawet z kilkoma), językoznawstwo, język angielski i wszystko co dotyczy krajów obszaru anglojęzycznego

Napisano 14.08.2006 - 10:10

Dzięki DeLarge, już się zarejestrowałam i opłaciłam abonament. Pozdrawiam.

#38 Marcin

Marcin

Przyjaciel Smacznego

• Administratorzy
  • 811 postów

Napisano 14.08.2006 - 12:01

Cieszę się Pola, że w ten sposób podchodzisz do tematu :mrgreen: Chciałbym tylko napisać Tobie, że korzystanie z forum (tego w którym teraz jesteś) jest i będzie bezpłatne - płatna jest tylko część smacznego pod adresem extra.smaczny.pl. Jak zapewne zauważyłaś strona tam jest podobna do www.smaczny.pl, jednak zdjęcia są większe i wyraźniejsze, brak jest reklam, możesz stworzyć sobie listę ulubionych przepisów, czy wreszcie sama dodawać przepisy.

Przygotowujemy wraz z Dorotą nową "odsłonę" wersji extra - a jak to zobaczysz to z pewnością stwierdzisz, że warto było zakupić abonament :shock:

Było już mnóstwo dyskusji na temat płacenia za naszą stronę - ja zgadzam się w zasadzie ze wszystkimi zdaniami na ten temat. A więc popieram tych, którzy nie zapłacą bo nasza strona nie wydaje im się tego warta. Popieram tych, którzy zapłaciliby nawet za to co jest - po prostu zapłacili nam za naszą pracę. Sam nie raz to robiłem - po prostu wiem jak to jest pisać stronę - wiem ile czasu to zajmuje - uważam, że należy się zapłata za wartościową pracę, z której sam korzystam. :oops:

Jeszcze raz dziękuję i zapraszam do korzystania z extra wersji naszego serwisu. :oops:
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl.

Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (w tej chwili ponad 3300). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...

Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...

#39 Pola Połetek

Pola Połetek

Przyjaciel Smacznego

• Aktywni Smakowicze
  • 822 postów

Napisano 15.08.2006 - 01:07

Tak, wiem, że to forum jest bezpłatne. Korzystałam juz także z Extra smacznego!! :mrgreen: Cały ranek spędziłam oglądając przepisy i zdjęcia i kilkanaście przepisów bardzo mnie zainteresowało. Wiem, że już zawsze będę z Wami ku radości mojej rodziny. Zresztą cieszy mnie także i to, że w razie kłopotów w kuchni, mam się do kogo zwrócić o pomoc. Mam także nadzieję, że może znajdę tu także przyjaciół.