Zrobiłem kolejny raz ten sernik, ale tym razem kompletnie się nie udał. Wszystko robiłem identycznie, ale po upieczeniu masa serowa była dosyć miękka, a ciasto na spodzie całkowicie surowe! :-(
Hehe, na pewno skorzystam jeszcze kiedyś z przepisu, bo jest naprawdę udany. Szczerze mówiąc kiedyś zraziłem się do wiórek kokosowych, gdy robiłem jakieś ciastka, które wyszły strasznie suche. Jednak ta kruszona kokosowa jest naprawdę świetna i rozpływa się w ustach :)
No i udało się :sad: Piekłem 50 minut w temp. 175 stopni. Pierwszy raz w życiu robiłem sernik i nawet nieźle wyszedł. Może ciut za dużo proszku do pieczenia, bo dosyć wysokie ciasto wyszło, ale w smaku super ;)
Krewetki są bardzo dobre, ale raczej nie smakują jak ryba. Szczerze mówiąc to trudno porównać je do czegokolwiek. Kup na spróbowanie kilka deko mrożonych, to przekonasz się :wink: