Skocz do zawartości

Ranking

Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 26.01.2018 uwzględniając wszystkie działy

  1. Dziękuję Asieńko! :* Cudne to ciasto jest :)
    1 punkt
  2. Oczywiście nie trzeba czekać tak długo ,bo herbatniki zmiękną od śmietany i lukru .U mnie w domu wszyscy bardzo lubią to ciasto ,szczególnie moi chłopcy.POZDRAWIAM
    1 punkt
  3. Dziękuję :) a widzisz, akurat na świeta mozesz wypróbować :) masa budyniowo-śmietanowa, jak robię w Polsce to daję do tego ciasta śmietanę z piątnicy do zup ;) ma dobrą konsystencję i jest kwaskowa. Polecam i pozdrawiam ! :)
    0 punktów
  4. Ciasto-Cappucino Biszkopt: 4 jajka 3/4 szklanki cukru 1 szklanka mąki krupczatki 1 łyżeczka proszku do pieczenia Ubić białka,dodać cukier i nadal ubijać.Dodać żółtka i ubijać dalej.Następnie dodać pozostałe składniki.Ciasto piec ok.25 minut w temp.170 st.C. Masa: 3 śnieżki 2 szklanki mleka 3 łyżeczki żelatyny 9 łyżeczek kawy cappucino Żelatynę namoczyć w małej ilości wody,śnieżki ubić,dodać kawę cappucino,żelatynę lekko podgrzać,wlać do masy i wymieszać.Wylać na biszkopt i posypać tartą czekoladą.
    0 punktów
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.