Skocz do zawartości

ilka76

Smakowicze
  • Liczba zawartości

    60
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O ilka76

  • Tytuł
    Stały bywalec

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  1. Bardzo nam smakowała ta karkówka. Myślę, że niebawem będzie powtórka:)
  2. ilka76

    Princessa

    Bardzo podobne do mojego: http://www.wielkiezarcie.com/recipe21511.html
  3. ilka76

    Ptyś

    I ja się skusiłam na tego Ptysia. Niestety nie mogłam nigdzie dostać niebieskiej galaretki więc dodałam z owoców leśnych i miałam ptysia na różowo :D Nie dawałam herbatników tylko przełożyłam pianką biszkopt. Bardzo smaczne ciacho :)
  4. U mnie nie ma imprezy bez tego kurczaka. Nie tylko u mnie bo przepis już powędrował w świat:)) Bardzo polecam!
  5. ilka76

    Rolada Jabłkowa

    Robiłam na niedzielę. Wyszła super:)
  6. Też znam tą sałatkę (z radia). Jest pyszna:)) http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis24753.html
  7. ilka76

    Lekki Deser

    Bardzo fajny deser na lato. Co prawda mojemu mężowi smakował średnio. Mi za to bardzo więc pewnie nie będzie to ostatni raz.
  8. Ciasto powinno wyjść tak jak napisała Karola. Jolanto jeśli ciasto wyszło Ci za rzadkie to trzeba było dodać więcej mąki. Jajka są różnej wielkości, szklanka szklance też czasem nie równa. Jak widzę, że ciasto zbyt mi się klei i i jest za rzadkie zawsze tak robię (dodaję więcej mąki) i wychodzi. Pozdrawiam.
  9. Nie poddałam się i zrobiłam je raz jeszcze. Nie bawiłam się w ubijanie na parze tak jak radziła Jolcia i wyszły przepyszne ciasteczka. Na pewno zrobię jeszcze nie raz :)
  10. Cała przyjemność po mojej stronie :)
  11. Strasznie mi miło, że moje drożdżówk i tutaj zlalazły uznanie :) Jeśłi chodzi o masę sorową to muszę spróbować następnym razem zrobić po Twojemu :)
  12. Jolciu dzięki wielkie. Ja trzymałam się przepisu i ubijałam jaja na parze ale jeśli można ubić normalnie to na pewno wezmę się za nie jeszcze raz ;)
  13. A mi niestety nie wyszły:( Nigdy nie ubijałam jaj na parze i nie mam o tym zielonego pojęcia. Cz może mi ktoś powiedzieć jak długo ubija się te jaja na parze i czy od razu dodaje się mąkę do ciepłych jajek bo jak dodałam to zrobił mi się jeden wielki kluch:( Piana usiadła. A taką miałam na nie ochotę ;)
  14. Tak dla ścisłości przepis pochodzi z Wielkiego Żarcia a jego autorką jest Sweetya.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.