UzytkownikMS Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Makaron podobno ma dużo cholesterolu.Lekarze ostrzegają nie jeść za dużo, a jak nie jeść takich smacznych dań z makaronu. Na obozach letnich popularny był makaron z dżemem.Tanio i szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marlen Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 eee tam, ja jadam dużo makaronu i jestem okazem zdrowia. Grunt to dbać o kondycję fizyczną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mysza_1989 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Robiłam, ale wyszedł mi trochę mdły ten szpinak :/ może za mało czosnku ? Możliwe :) Ja też mam problem z doprawieniem szpinaku zawsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakija Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Co do szpinaku to dodalabym zamiast serka plesniowego serek topiony co fajnie nadalo by konsystencji a serki plesniowe nie kazdy lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armenika Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No tak, szpinak tzreba umieć doprawić, a nie każdemu udaje sie ta sztuka. Najlepszy jadłam kiedyś jak odwiedzałam przyjaciółkę w Lublinie. W życiu nie widziałam tak wypasionego należnika ze szpinakiem :D Był przepyszny. Chciałam powtórzyć ten smak, ale jeszcze mi sie nie udało. Niemniej jednak cały czas próbuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.