ewaldek Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Bardzo smaczne kotlety bezmięsne, bo wykonane z gotowanego jajka, żółtego sera i bułki tartej. To danie jarskie, ale bardzo pożywne. • 8 jajek ugotowanych na twardo• 100 g żółtego sera• 4 łyżki bułki tartej• 1 starta cebula• sól, pieprz, papryka czerwona ostra• 1 jajko • bułka tarta do obtoczenia kotletów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietruszka_21 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ja znam wersję do której dodaje się lekko czerstwą bułkę, bardzo fajny pomysł na wykorzystanie resztek z lodówki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smacznieizdrowo Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Pysznie wygląda! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavatelli Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Wygląda świetnie, ale chyba jest bardzo ciężko strawne, prawda? Uwielbiam takie połączenia, ale do dietetycznych się niestety nie zaliczają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolowa Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Chetnie przetestuje ten przepis w wolnej chwili. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KejKej Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Hej :) Pyszny przepis! Tylko macie jakiś pomysł czym można zastąpić bułkę tartą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dearjohn Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Polecam poeksperymentować z orzechami wszelakiej maści lub nasionami lnu, dyni albo słonecznika (ale najpierw trzeba je zmielić). Mają sporo błonnika ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KejKej Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 ooo dzięki :) dobry pomysł ! oby się tylko nie rozwalały na patelni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KulinarnySwirek Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zaiast bułki można też chybA Kaszę mannę, dobrze chłonie wodę. Problem w tym, że jej nie lubię:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuDora Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Można też użyć zmielonych płatków kukurydzianych albo mąki kukurydzianej lub gryczanej, trzeba tylko piec nieco wolniej. Ostatecznie można też zamoczyć je w rozbełtanym jajku i mące z przyprawami (pali się jeszcze szybciej, ale to też jakaś możliwość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysi_co Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 U mnie często są kotlety jajeczne. Lubię je w wersji z kaszą jaglaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uajka Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Moja mama robiła z dodatkiem duszonych pieczarek - pycha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.