halina mlodzieniak Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 owszem, tego krtemu starczy na ten maly torcik w/g wyzej podanego przepisu, Co do kremu to ja 1/3 kremu odkladam a do reszty daje kakao. Zycze smacznego Andzie dzieki to byly poczatki w mojej karierze pieczenia tortow :arrow: Cytuj
emcyber Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 a oto moj prymitywny torcik :arrow: Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 bardzo sliczny torcik, czy pieklas go z wlasnie z tego przepisu?? Cytuj
emcyber Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 wykorzystałam krem z tego przepisu- przepyszny :arrow: a biszkopt wg mojego :arrow: Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 to bardzo sie ciesze ze smakuje, bo przedewszsytkim jest to krem bardzo bezbieczny , ja osobiscie nie korzystam z kremow gdzie sa surowe jaja. Pozdrawiam Cytuj
Sylwiak_81 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witajcie, Zrobiłam ten tort dla teścia na imieniny i wszyscy byli zachwyceni smakiem, bardzo dobry polecam :D Cytuj
figiel Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Sylwiak torcik śliczny !!!!! Cytuj
Basia K Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Dziś zrobiłam ten torcik,jednak ja go jeśc nie będę :) Tort jest zrobiony na "zamówienie"-ja jestem tylko wykonawcą,a poza tym złapała mnie jakaś grypa żołądkowa :) Ale przekażę opinie innych Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Tort wszystkim bardzo smakował. Cytuj
mart Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Wygląda luksusowo,gratulacje!!! Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Basiu , ale sliczny ten torcik.... az slinka cieknie. Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Basiu torcik zachwycający i pięknie go udekorowałaś. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi