Gość dalutka Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 ...bardzo ciekawie wygląda ten torcik....pozdrawiam serdecznie... Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 dalutka[/b, tak dos ciekawie wygladal ten torcik choc fotka tego nie oddaje, a w smaku nie wiem gdzyz torcik syn zabral na imprezke urodzinowa Rowniez pozdrawiam Cytuj
asiek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Robiłam ten torcik i wyszedł super, nawet biszkopt mi sie udał co niezdarza sie czesto. poprostu pycha - krem rewelacja . Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Oto torcik na moje urodziny... Cytuj
zdybka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 WITAM SERDECZNIE PRZYZNAJE ZE TEN TORCIK PODOBA MI SIE NAJBARDZIEJ DEKORACJA SWIETNA DELIKATNA SUBTELNA ZMYSLOWA CO PRAWDA CZESTO PODGLADAM DEKORACJE I SA ONE CORAZ CIEKAWSZE MAM WZOR DO NASLADOWANIA POZDRAWIAM PA PA Cytuj
Pączuszek Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 TORT NA 2 LATKA masa z Pani przepisu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi