asienka19873 Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 kotlet schabowy + krokiety ziemniaczane + pomidory ze szczypiorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Paszteciki z mięsem i czerwony barszcz do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Paszteciki z mięsem i czerwony barszcz do picia Zazdroszczę:) U mnie dziś jajko sadzone z ziemniakami i kefirem:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 :P pycha było :) A u nas dzisiaj - dla odmiany - młode ziemniaczki z koperkiem, sadzone jajko i mizeria :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 a u mnie gyrosik w sosie mataxa zapiekany z serem(dawno nie robilam ) z krokietami ziemniaczanymi i mizeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Naleśniki z serem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 medaliony z fileta wieprzowego po toskansku + ryz lub ziemniaki (jeszcze nie wiem ) + jakas suroweczka...pysznosci! jedno z moich ulubionych dan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ziemniaczki, mielone z marchewką ( jeżyki ) i kapusta biała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ziemniaczki, buraczki i golonko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irena64 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 ziemniaki fasolka szparagowa kotlet mielony:razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 u mnie makaron penne "arrabbiata"(z sosem pomidorowym)ze swiezo startym parmezanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Młode ziemniaczki ze szczypiorkiem, buraczki i smażona rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Młode ziemniaczki ze szczypiorkiem, buraczki i smażona rybka Dorotko masz mój wczorajszy obiad 🙂 Ja dziś bez obiadu > jedziemy do syna i na kolację będzie grill 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 a u mnie dzis nic specjalnego,trzeba resztki pozjadac wiec beda ziemniaczki + jajka sadzone + buraczki dla mnie, a maz dostanie wczorajsze penne arrabbiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi