Dorunia Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Bigosik z ogórków z ryżem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Rosół z makaronem swojskim i kurczak w sosie słodko kwaśnym i ryżem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 a ja dziś robię pizzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Żeberka duszone w szybkowarze,ziemniaki i surówka z marchewki i pora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Kapuśniak z boczkiem, kotlety mielone, ziemniaczki i duszona kiszona kapustka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Krupnik na grzybku suszonym, bigos i ziemniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Żeberka duszone w szybkowarze,ziemniaki i surówka z marchewki i pora 🙂 Tak czytam o szybkowarze, mam go kilka lat, jeszcze nie rozpakowany, postraszyli mnie, że mogę poparzyć się parą więc gotuję tradycyjnie choć też można poparzyć się. Szybkowar dostałyśmy w pracy na dzień kobiet. Koleżanki już je dostatecznie użyły, ja poszłam na emeryturę, a mój szybkowar pewnie pójdzie do skansena. Cóż, starych bab nie nauczysz nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 krokiety z pieczarek i kapusty kiszonej a do tego barszczyk czerwony a na jutro gołąbki bez zawijania będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Miniu powinnaś spróbować gotować w nim...moja mama na początku też miała obawy i jak tylko zaczynał syczeć to uciekała z kuchni,a teraz robi w nim wszystko bez obawy i czasami mówi"ale ja byłam niemądra,że tak długo nie kupowałam tego szybkowaru" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Zupa grzybowa z łazankami domowymi, wątróbka drobiowa, marchew z czarną rzepą na surowo i ziemniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Zupa gulaszowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Żurek, ziemniaczki, smażona rybka i surówka z kiszonej kapusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Zupa pomidorowa na kurczaku ze swojskim makaronem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Wczorajsza zupa grzybowa z domowymi łazankami, klopsiki w sosie pomidorowym, czerwona kapusta, ziemniaki z koperkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi