Dorunia Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Żurek na białej kiełbasce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Makaron i kawałki kurczaka w sosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 placki ziemniaczane z cukinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Zapiekanka makaronowa z łopatką i pieczarkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Pstrąg pieczony z cytryną i pietruszką,ziemniaki i surówka z młodej kapusty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 U mnie dzis Arancini (kotleciki serowo-ryzowe nadziewane miesem) z zielona salata , pycha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 U mnie dzis Arancini (kotleciki serowo-ryzowe nadziewane miesem) z zielona salata , pycha 🙂 Właśnie o nich dziś czytałam na forum. Napisz, cze nie "rozłażą" się w trakcie smażenia i jak smakują. Nadziewasz je zimnym sosem mięsnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ziemniaki,schabowy i marchewka z groszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ziemniaczki, smażona rybka, buraczki i duszona biała kapustka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 (edytowane) Właśnie o nich dziś czytałam na forum. Napisz, cze nie "rozłażą" się w trakcie smażenia i jak smakują. Nadziewasz je zimnym sosem mięsnym? Wiec tak: jesli zrobisz je we frytownicy lub w garnku nie rozjada sie, beda wygladaly jak paczki 🙂 na patelni nie beda takie super stabilne jak kotlety mielone ale dadza sie dobrze smazyc. Ja wlasnie swoje przygotowalam. Dzis usmaze je jak paczki w glebokim tluszczu. I nadziewam oczywiscie zimnym sosem. Wstawie pozniej wiecej fotek. Nam bardzo smakuja! Moj maz je uwielbia. - zdjecia juz dodane Edytowane 16 Marca 2012 przez asienka19873 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Kurczak duszony z cebulką,ziemniaki i surówka z pekinki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walczykk Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 4 kiełbasy z grilla z opiekanym chlebem, ciepła fajna pogoda, parę prac w ogródku mnie dziś czeka to wpadłem na pomysł zrobienia sobie małego grilla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Gulasz wieprzowy z papryką i pieczarkami na plackach ziemniaczanych i tradycyjny rosół z makaronem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerusia Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Omlet z groszkiem, ziemniaczki pieczone i surówka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.