Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Marcin

Co dziś "rzucacie na ząbek"?

Rekomendowane odpowiedzi

Łosoś z warzywami z parowaru i brązowy ryż do tego = pychotka :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

U nas dzisiaj zupa jarzynowa i pierogi z truskawkami, a wieczorem grillowany karczek i sałatka z zielonej sałaty

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Młode ziemniaki,skrzydełka z rękawa i mizeria.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dziś u nas pyszne krewetki tygrysie w sosie pomidorowo-czosnkowym z pieczywem z włoskiej piekarni :) uwielbiam !

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Brzmi ciekawie :)

 

U nas zapiekanka makaronowa z brokułem i pieczarkami, a na deser będą lody z truskawkami ;) 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

a to po prostu zapiekanka bakłażanowa :)

włoski klasyk jest bezmięsny, ja robię z mięsem z łopatki.

 

dziś ryba z fenkułem i marzy mi się brukselka.. ale to chyba nie sezon.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

młode ziemniaczki z kefirem i kompot truskawkowy.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.