Skocz do zawartości

Co dziś "rzucacie na ząbek"?


Marcin

Rekomendowane odpowiedzi

Miuriel to są klopsy z mięsa mielonego pieczone ( smażone ) Zagotowuję wodę, dodaję masło, wkładam mielone, przyprawiam do smaku i zaciągam maką i śmietaną i dodaję koperek. Można mielone nie opiekać. Napewno znasz tę potrawę, może bardziej zrozumiale by było jak bym napisała klopsy smażone.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.