figiel Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dzieci wybierają zawody aktorek, piosenkarzy, strażaków, policjantów, itp. Tylko Jaś mówi, że chciałby zostać Świętym Mikołajem. - Czy dlatego Jasiu, że roznosi prezenty? - pyta nauczycielka. - Nie. Dlatego, że pracuje raz w roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LysyInspiracja Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Pyta turysta bace: - Baco czy ten maly piesek jest twój? - Ta. - To dlaczego na furtce jest napisane uwaga pies? - Bo juz trzy razy mi go nadepnieto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 🙂 Małżeństwo zostało zaproszone na kolację do sąsiadów, bardzo miłych starszych państwa. Podczas posiłku staruszek zwracał się do swojej żony: pączuszku, kwiatuszku, kochanie, złociutka... Kiedy pani domu poszła do kuchni po deser, zachwyceni goście mówią do jej męża: - Ależ wy się musicie kochać! Po 50 latach małżeństwa wciąż pan się tak pięknie do niej zwraca. - Niezupełnie jest tak, jak myślicie - wyjaśnił staruszek. - Po prostu dziesięć lat temu zapomniałem, jak ma na imię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Przychodzą 2 blondynki do sklepu (nie urażając nikogo) - Co to jest to duże zielone? - Arbuzy... - To poprosimy 2, ale oddzielnie zapakować. - A to mniejsze żółte? - Melony... - To też 2, ale oddzielnie zapakować. - A to czerwone? - Jabłka - To 2 kilo,ale oddzielnie zapakować - A to.......? - A to malutkie czarne? - MAK.....!!!!ALE ON NIE JEST NA SPRZEDAŻ!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunia_ Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Nauczyciel wchodzi wściekły do klasy i mówi: - Wszyscy idioci proszę wstać! Wstaje tylko Jaś. - Dlaczego uważasz się za idiotę? - pyta nauczyciel. - Nie uważam. Tylko mi się pana żal zrobiło, jak pan tak sam stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Przychodzi baba do lekarza... -Jestem skonana. -Taaa....a ja z Gwiezdnych Wojen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Fajne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Na ławce w parku siedzi staruszek i strasznie płacze. Podchodzi do niegoprzechodzień i pyta:- Dlaczego pan płacze?- Synu mam 88 lat, dwa tygodnie temu ożeniłem się z piękną kobietą, ma 22 lata, kocha mnie, super gotuje, wieczorem mi czyta...- No to o co chodzi?- Nie pamiętam gdzie mieszkam!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi