Skocz do zawartości

Śliwkowiec!


Dorunia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

piekłam ze śliwkami. ale to juz i tak po wszystkim bo... :P od poczatku - ciasto ładnie wyrosło, poszło do góry odłożyłam go na bok, polałam ta czekolada.... przyszła do mnie kumpela ja zadowolona pokazuje jej sliwkowca kroje go ...i słysze pytanie: "to jest z budyniem?" :P cholewcia patrze - a tam surowe ciasto :P upiekło sie na bokach bardzo łądnie ale w srodku tam gdzie te sliwki to całkiem całkiem surowe.... no i co wy na to? :P takiego beztalencia do ciast nie znajdziecie.... dlaczego tak sie stało? dałam tam śliwki te takie żółte...piekłam 25 minut, ładnie sie dzwigło i potem nagle takie cos...... co wy na to? oj długo ja sie juz nie wezme za pieczenie ciast :P

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Mogłaś sprawdzić patyczkiem,ja zawsze tak robię mimo to,że w przepisie podany jest czas pieczenia to po tym czasie sprawdzam,czy już jest upieczone i jak jest potrzeba to zostawiam na kilka minut w piekarniku i potem znowu sprawdzam i tak do skutku,aż się upiecze.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.