didloo 0 Napisano 27 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2004 Bardzo brakuje mi takiej opcji - moje ulubione przepisy. Jest to możliwość odsyłania przepisu który mi się spodobał do takiej " zakładki", do której w każdej chwili mogę zaglądnąć i sprawdzić sobie jakiś przepis. Czasami , przeglądając przepisy zamieszczone na tej stronie , coś mi się spodoba , a nie jestem w stanie od razu sobie wydrukować. Po jakimś czasie, zapominam zupełnie o tym przepisie, albo zapominam jego nazwy. Gdybym miała taką opcję - problem z głowy. ( Taką zakładkę mam w wielkim żarciu i jest to super sprawa ). Pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin 31 Napisano 28 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2004 Witam. Taka opcja była już w starej wersji strony. Teraz niestety zniknęła - ale już niedługo premiera zupełnie nowego "smacznego" - tam znajdziecie wszystko czego się spodziewacie :) (chyba). Plany są duże (w części już zrealizowane) - na pewno będą "ulubione" przepisy. Ale reszta niech pozostanie niespodzianką. Niestety na święta chyba nie zdąże, ale może... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
didloo 0 Napisano 29 Listopada 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Czekam z niecierpliwością!!! Pozdrawiam! :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agnieszka 1 Napisano 30 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 jestem też za tym...... :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danka_nt 0 Napisano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pika15 0 Napisano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Właśnie cały czas szukam tej opcji , myślałam że to ja jej nie widzę. Jestem za !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi