pijaa Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 :P Ja sobie zrobie placek kruchy z rabarbarem :D :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Ja dziś upiekłam aż 3 ciasta pomimo tego ,że dopadło mnie straszne przeziębienie...dla mojej mamy drożdżówka Halinki a dla znajomej zebra i cielaczek-oczywiście zostawiłam sobie po kawałku i wstawię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiola344 Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Ciasto z rabarbarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ja z racji Komuni synka upiekłam miodownik truskawkowca z ptasim mleczkiem pawi ogon pierniczki ( ciasto dojrzewajace 4 tygodnie) torcik z masami rafaello i czekoladową Dodatkowo mama upiekla pyszny sernik i sernik na zimno a teściowa torta Było co zajadać i nadal jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ja zrobiłam ciasto kombinowane:biszkopt przełożony gorącym kisielem, na to ciepły krem budyniowy z żółtkami,jak ostygło położyłam banany i zalałam galaretką.Rodzince bardzo smakowało i wyglądało efektownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Joleczko bardzo apetyczne brzmi ...a gdzie zdjęcia. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Po wszystkich słodkosciach jakie mieliśmy w ostatnim czasie z racji duzej ilisci imprez rodzinnych teraz zachciało nam sie najzwyklejszej szarlotki i taka zrobiłam. Cała blacha poszła od ręki jeszcze ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzycielka Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 pomarańczowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Bułeczki z ciasta francuskiego z dżemem truskawkowym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Godzinę temu upiekłam babkę z gotującą palmą i już zostały tylko 2 kawałki dla męża...mam murarzy i to dlatego prawie codziennie nowe ciacho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyzel Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Upieklam dzisiaj slimaczki . Jak zwykle wyszly super (ten przepis jest niezawodny) Zrobilam z podwojnej porcji ciasta .Polowe z makiem i polowe z orzechami . Pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiola344 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Upiekłam jabłecznik z budyniem ,ale zamiast dać waniliowy dodałam malinowy "wyśmienity" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ja dzisiaj zrobiłam roladę waflową...jeszcze jest w lodówce,a ja już jestem ciekawa smaku,bo nigdy wcześniej jej nie robiłam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Miałam wczoraj do wykonania mnóstwo pracy więc na szybko drożdżówka Halinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.