ewa11 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Ciasto Miętowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Wczoraj upiekłam tort " Bawole oczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa11 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Andrut z karmelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa11 Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ciasto krakersowe- karola91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jedno słowo....CUDNY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek88 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 piekne arcydzieło godne podziwu! Ja na weekend zrobiłam tort na swoje urodzinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Minia dziekuje,Kasiek Tobie również,Twój tort jest super. Ja swój zrobilam na urodziny mężą jest kierowcą,był zachwycony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebcia Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ja na niedzielę piekłam sernik królewski Dr. Oetkera. Może nie każdy uzna to za wyczyn świata, ale był to mój jeden z pierwszych serników i upiekłam go dla taty na imieniny. Troszkę pokombinowałam, bo na opakowaniu było napisane żeby dać pół kilograma mielonego twarogu, a mi wydawało się, że to mało i postanowiłam podwoić porcję twarogu i wszystkich składników. Więc do twarogu oprócz mieszanki z pudełka dodałam 1 budyń śmietankowy, 8 żółtek, 1 roztopioną margarynę i rodzynki, a z białek ubiłam pianę i na koniec wymieszałam delikatnie łyżką. Okazało się, że pół kilograma twarogu (tak jak było podane na opakowaniu) zupełnie by wystarczyło, bo twaróg nie zmieścił mi się do tortownicy, a mam dosyć sporą. Tak więc siłą rzeczy upiekłam dwa serniki :D Niestety ten mniejszy opadł no i nie zdążyłam zrobić zdjęć w przekroju. Oto moje sterniczki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek88 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 a mi na ten weekend został biszkopt z poprzednich experymentów :-) i zrobiłam coś na śmietankowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beella Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Dziś piekłam sernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 U mnie też był sernik - ale taki z bezą kokosową na wierzchu. Juz po nim wspomnienie zostało. Na najbliższy weekend zbieram pomysły na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Wczoraj napiekłam pierniczków-nawet dziś są pyszniutkie i wcale nie zrobiły się twarde. Korzystałam z przepisu siostry Leonilli...zapraszam do siebie bo już czuć świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 A u mnie ciasto gruszkowo-cynamonowe - lekkie i smaczne (wstawiłam przepis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi