Dorunia Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Dziękuję za życzenia dla męża Dorotko :) To nie jest nowy przepis,ale ciasto jest smaczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 A przepis jest może na forum? :blush: Bo nie ukrywam, że to ciasto mnie zainteresowało, zwłaszcza że przede mną urodziny mojego taty, będę piekła tort też :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Dorotko przepisu nie było na forum,ale już właśnie napisałam więc możesz sobie poczytać i może wypróbujesz...polecam,bo pracy przy nim mało,a jest na prawdę smaczny(na drugi dzień jest lepszy) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Wielkie dzięki Doruniu :grin: przepis już widziałam, fajnie się zapowiada, zabieram się za niego w sobotę 🙂 Dziękuję jeszcze raz :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Zrobiłam z przepisu Doruni :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Świetnie wygląda :)A jak wrażenia smakowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Dziękuję :) Serniczek super :D wszystkim bardzo smakował, goście się zajadali i pytali co to za masa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Szarlotka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Dziewczyny, pieczecie takie "delicje", że od samego czytania przybywa centymetrów w biodrach. Ja na niedzielę zrobiłam babkę gotowaną. Żaden rarytas, ale jest mało roboty i nam smakuje. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Dzięki Aniu :biggrin: Ja w sobotę będę piekła tort dla mojej babci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Piekłam dzisiaj połówki jabłek w kruchym cieście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ja upiekłam kruche ciasto z jabłkami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Cappucino . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Mniam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi