Dorota Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Kruche ciasto z jagodami - wyszło pycha - już niedługo podzielę się tym przepisem :) Cytuj
basga Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2011 Właśnie jestem w trakcie robienia pleśniaka. Cytuj
Dorunia Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Sernik z serów mascarpone z malinami :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wczoraj dostałam sporo papierówek i coś dzisiaj z nich muszę upiec :) Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Hmm... Doruniu może coś takiego: wyśmienitą szarlotkę z papierówek? [E] Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dziękuję Dorotko za podsunięcie pomysłu,dzisiaj upiekłam drożdżówkę z jabłkami,ale to nie koniec papierówek więc pewnie skuszę się na Twój przepis :) Cytuj
fredzia Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam.A ja piekę mufinki z bakaliami i czekoladą. Cytuj
Basia K Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Nic ostatnio nie piekłam.Za to teraz już zaczynam w piątek,żeby się wyrobic z czasem ;-) .Upiekę dwa biszkopty-jeden do placka z nutellą i suszonymi śliwkami,a drugi do Łabędziego puchu. Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 No no smakowicie się zapowiada... to pierwsze ciasto piekłam, jest super, natomiast tego drugiego nie. Basiu pieczesz go z przepisu z forum (jest może) [E] Cytuj
Basia K Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Dorotko,niestety w niedzielę skończę 40 lat [E] dlatego takie szaleństwo z wypiekami. To ciasto z nutellą ma wiele pozytywnych opinii,dlatego je wybrałam,a to drugie wybrałam dla kolorystycznego kontrastu [E] Przepis jest oczywiście z naszego forum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi