Dorota Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Basiu dlaczego niestety, to przecież piękny wiek! :D Ciasta wybrałaś super, dziękuję za linka, ta nazwa ciasta coś mi mówiła i tak się zastanawiałam, gdzie o tym słyszałam, teraz już wszystko wiem, dziękuję [E] No to życzę Ci udanego przyjęcia urodzinowego, udanych ciast, smacznych dań, samych trafionych prezentów i wszystkiego naj naj :D Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Właśnie piekę ciasto z musem z czarnej porzeczki(porzeczki z cukrem zostały mi od nalewki i szkoda mi było je wyrzucić) :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Na razie odpoczywam,ale za chwilę biorę się za pieczenie ciasta z musem jabłkowym i kremem :) Cytuj
Basia K Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Przed południem uporałam się z obydwoma planowanymi ciastami. Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dzisiaj mój tata ma urodziny razem z imieninami,będą goście więc upiekłam tort makowy z kremem jogurtowym i ambasadora :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zrobiłam lody waniliowe i podam je z owocami i musem truskawkowym i czekoladowym :) Cytuj
Dorota Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jabłecznik z kruszonką Cytuj
Dorunia Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dzisiaj upiekę tort czekoladowy z masą waniliową i truskawkową :) Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Mmm... Doruniu tort zapowiada się smakowicie 🙂 Basiu jak udały się wypieki i przyjęcie ;-) Ja upiekłam (na wieczór panieński :blush: ) Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dorotko bardzo wszystkim gościom smakował tort...nie zdążyłam nawet zrobić mu zdjęcia :) Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 No to super :D tak to już jest - jak coś jest smaczne to znika w zaskakującym tempie ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Mam w planie upiec ciasto z dynią Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi