Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
basga

Jabłkowa Stefanka

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj zrobiłam to ciasteczko. Robi sie je szybko. Też wykorzystałam jabłka ze sloika (zrobiłam wcześniej takie przetwory). Nie powiem - niczego sobie- jak sie nie ma czasu - to naprawdę polecam, :grin:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Cieszę się,że smakuje!Na ciepło jeszcze nie próbowałam,nie rozpływa się masa jabłkowa?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Cześć. masa się nie rozpływa.Może ciut polewa,bo zrobiłam czekoladową ale to nawet apetycznie wygląda jak kropla czekolady spłynie bo boku ciasteczka. A w kuchence mikrofalowej pogrzewam tak na ok 20-25 sek na 800 wat

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Elu-akurat nic się nie stanie gdy będzie ich więcej,takie większe słoiki są chyba po około 900 gram,lepiej aby jabłek zostało/np.do naleśników/. ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ja równiez wypróbowałam... próba odbyła się w domu i w pracy, musiałam porozdawać przepis. Jabłka były ze słoiczka firmy STOVIT a na wierzch rozpuściłam 2 białe czekolady z paroma łyżkami mleka. Bardzo dobre!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Też kupiłam gotową masę jabłkową i będzie ciacho na święta,choć córka chce roladę ale z tej blachy to będzie większa wyżerka :(

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.