Gość zielonawolka Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Czesc a ja do plackow ziemniaczanych dodaje koniecznie czosnek i duuuzo majeranku sa przepyszne i nie wyobrazam sobie jak mozna jesc placki ziemniaczane z cukrem lub smietana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Czesc a ja do plackow ziemniaczanych dodaje koniecznie czosnek i duuuzo majeranku sa przepyszne i nie wyobrazam sobie jak mozna jesc placki ziemniaczane z cukrem lub smietana. Można i ja to zajadałam pierwszy w restauracji i były extra :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yola79 Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 jak to różne przepisy zmieniają nasze nawyki, ja do tej pory placki robiłam na słodko śmietana i koniecznie cukier a po tym przepisie zmiana. O niebo lepsze są- nie dowierzałam co do tego czosnku i majranku ale polecam. Dzięki za przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elizabethh Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Są też inne tańsze maszyny :) tylko nie mają tylu funkcji. Są przydatne tylko przy robieniu placków ziemniaczanych. Cena to około 100 - 150 zł :) Ja moge do placków ziemniaczanych polecić jeszcze sos pieczarkowy - smak wyśmienity i oryginalny :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala291 Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 placki ziemniaczane uwielbiam z samą śmietaną, śmietaną z cukrem jak i same placki, bez dodatków :razz: jakby nie jeść i co by do nich nie dodać,uważam,że są same w sobie rewelacyjne,a reszta to już kwestia smaku i upodobań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emillia Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Placki ziemniaczane uwielbiam w wiosennym wydaniu z dodatkiem świeżego koperku i natki pietruszki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwojskieSpecjaly_pl Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 ja uwielbiam placki ziemniaczane:) dodaję zawsze jeszcze z 2 ząbki czosnku i połowę nie dużej cebuli i są przepyszne. I jakoś tak lubię smażyć takie duże placki- np dwa większe na patelni niż 4 małe. Do tego śmietana i mleczko. Mniam mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonaMi Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 A ja do placków zawsze dodaję łyżkę śmietany, dzięki temu placki są delikatne i nie ciemnieją. Robie je według tego przepisu: [LINK NIEAKTUALNY] i zawsze są super. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFrodo Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ja lubię placki ziemniaczane na ostro. Dodaję do nich sporo pieprzu i trochę przyprawy do gyrosa, są pikantniejsze. A do tego sosik czosnkowy. Pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.