basga Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Bardzo lubię potrawy z czosnkiem-jedyną ich wadą jest "czosnkowy oddech" 🙂 Jakie macie sposoby na zminimalizowanie tego zapachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baśka96 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Nie mam na niego sposobu, przez ten właśnie 'czosnkowy oddech' unikam potraw z czosnkiem, a jeżeli już muszę bo np. grypka zaatakuje :roll: to wtedy trudno , jak mus to mus , rodzina musi to jakoś przeżyć, :evil: a po paru dniach zapaszek mija 🙂 Pozdrawiam 🙂 🙂 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja słyszałem że mozna złagodzić ten zapach przegryzając natkę pietruszki ziarenka kawy lub gożdzika. Spróbować można 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumbas Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 pomaga zielona pieruszka i mycie zębów analepij jeść wieczorem do rano duzo zwietrzeje 🙂 gumbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja słyszałam i mój tata czasem tak robi...żuje przez jakiś czas skórkę z cytrynu(oczywiście najpierw umytą i sparzoną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łolga Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 szklanka zimnego mleka pomaga na oddech, ale jeśli zjemy dużo zosnku , niestety "pachnie" również pot - na to sposobu nie znam :sad:??: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi