delfin Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 i ja skusilam sie dzisiaj na ten przepis i musze przyznac ze jest bardzo pyszne mezowi rowniez smakowalo ... ale mam pytanie dlaczego spod mialam twardy czyzby sos tam nie dotarl i po wsadzadzeniu farszu rurki mi pekaly ale z calego opakowania pekly moze 4-5 szt. moze dlatego ze wpychalam nozem farsz zeby byly pelne i czym wsadzacie farsz do rurek? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halina mlodzieniak Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Wydaje mi sie ze rurki beda pekały wtedy gdy za wczesnie je napelnisz farszem. Mysle ze zaraz po wypelnieniu nalezy wkladac do piekernika. Ja mialam podobny przypadek gdyz za pierwszym zaraz zapiekalam a nastepnym razem czekalam za domownikami . Moze ktos inny poda inny sposob by temu zaradzic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 ale szczerze mowic mi to nie przeszkadzalo ze pekaly, bo i tak byly dobre a w czasie sporzywania pysznych Cannelloni nie widzialam zeby mi pekly ... a na drugi dzien byly jeszcze smaczniejsze i na twardy spod rurek - dolalam troszke wody aby te rurki na spodzie mi zmiekly i tak jest stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinonka Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wczoraj robiłam cannelloni! PYCHA!!! A goście też byli zachwyceni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 fajny przepis, wypróbuje, ja bym odrobine zmodyfikował i przykrył zamiast serem, pierzynką z beszamelu z ostrym pleśniowym serkiem :-D pycha, ślinka już mi cieknie jak widze wasze zdjęcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maksys23 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Zrobiłem dziś Cannelloni wg Twojego przepisu - wyśmienite:) Narzeczona bardzo zadowolona. Jesteś AWESOME ;) dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emma Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Wypróbowałam przepis...rewelacja Do cannelloni zaserwowałam frytki,pyszności.Wielkie dzięki za przepis!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smakus Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 cannelloni jest pyszne, potwierdzam :wink: ja robie z samego miesa mielonego ale polecam dodac jajko, mieso wtedy lekko zmiena smak i konsystencje pyszne wychodzi smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.