Skocz do zawartości
elmo_23

Pyszne Cannelloni

Rekomendowane odpowiedzi

i ja skusilam sie dzisiaj na ten przepis i musze przyznac ze jest bardzo pyszne mezowi rowniez smakowalo ... ale mam pytanie dlaczego spod mialam twardy czyzby sos tam nie dotarl i po wsadzadzeniu farszu rurki mi pekaly ale z calego opakowania pekly moze 4-5 szt. moze dlatego ze wpychalam nozem farsz zeby byly pelne i czym wsadzacie farsz do rurek? pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wydaje mi sie ze rurki beda pekały wtedy gdy za wczesnie je napelnisz farszem. Mysle ze zaraz po wypelnieniu nalezy wkladac do piekernika. Ja mialam podobny przypadek gdyz za pierwszym zaraz zapiekalam a nastepnym razem czekalam za domownikami . Moze ktos inny poda inny sposob by temu zaradzic. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

ale szczerze mowic mi to nie przeszkadzalo ze pekaly, bo i tak byly dobre a w czasie sporzywania pysznych Cannelloni nie widzialam zeby mi pekly ... a na drugi dzien byly jeszcze smaczniejsze i na twardy spod rurek - dolalam troszke wody aby te rurki na spodzie mi zmiekly i tak jest stalo

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

fajny przepis, wypróbuje, ja bym odrobine zmodyfikował i przykrył zamiast serem, pierzynką z beszamelu z ostrym pleśniowym serkiem :-D pycha, ślinka już mi cieknie jak widze wasze zdjęcia :)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość maksys23

Zrobiłem dziś Cannelloni wg Twojego przepisu - wyśmienite:)

Narzeczona bardzo zadowolona.

Jesteś AWESOME ;)

dziękuje i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wypróbowałam przepis...rewelacjaDołączona grafika Do cannelloni zaserwowałam frytki,pyszności.Wielkie dzięki za przepis!!!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość smakus

cannelloni jest pyszne, potwierdzam :wink: ja robie z samego miesa mielonego ale polecam dodac jajko, mieso wtedy lekko zmiena smak i konsystencje pyszne wychodzi smacznego

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.