Skocz do zawartości

Drobiowe Wątróbki


apsik

Rekomendowane odpowiedzi

SKŁADNIKI 50 dag wątróbek drobiowych 50 dag pieczarek 1 cebula 2 papryki olej,przyprawy Wątróbki przyprawiamy,obtaczamy w mące i smażymy na oleju lub margarynie.Po wystudzeniu każdą należy przekroić .Na rozgrzany olej rzucamy pokrojone pieczarki,cebulę i paprykę pokrojoną w paski,smażymy mieszając.Kiedy warzywa są miękkie dajemy wątróbki i zagotowujemy,przyprawiamy[ja dałam nową przyprawę ''kucharek ''w której jest papryka]nie trzeba zagęszczać ,gdyż mąka w której obtoczona była wątróbka da dosyć gęstości. Można podać z ziemniakami lub pieczywem. Polecam bo to jest smaczna i lekka potrawa.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.